Over Van Putten Automatisering

Filosofie

Sinds 1990 werken wij samen met de klant om het optimale rendement te behalen uit de technologische ontwikkelingen die van toepassing zijn op hun bedrijf.

Onze filosofie is om, in nauwe samenwerking met onze klanten, oplossingen te ontwikkelen die reële voordelen bieden. We zijn ons ervan bewust dat een juiste inzet van IT kan bijdragen aan het succes van een onderneming.

Om deze reden bieden wij een totaalpakket aan voor Mkb’ers die zelf niet de expertise hebben op het gebied van IT maar hier wel behoefte aan hebben. Daarnaast hebben we een proactieve houding waar onze klanten veel waarde aan hechten en dit zorgt voor een fijne samenwerking.

 

Missie

Het inrichten en leveren van diensten voor bedrijven met beperkte IT expertise, zodat deze bedrijven zich volledig kunnen richten op hun core business; hun eigen kernactiviteiten met optimale ondersteuning door IT.

Onze eerste doelstelling is om de strategische partner te zijn voor het bepalen van de optimale inzet van IT in een totaalpakket, gebaseerd op de behoeften en eisen van elke klant individueel.

 

Visie

Van Putten Automatisering is de onafhankelijke partner die MKB-bedrijven ondersteunt in het gebruik maken van de voordelen van IT en ondersteuning biedt wat betreft het inspelen op ontwikkelingen binnen de IT.

Van Putten Automatisering ziet zich in de toekomst ook als een bindende factor tussen Mkb’ers en de IT, door middel van het leveren van passend advies en kwaliteit in service en dienst.

 

Strategie

In samenwerking met onze klanten vinden we de best passende oplossing, met of zonder IT. Hiernaast leveren we maatwerk oplossingen, zowel advies, hardware als software. Wij werken naar langdurige duurzame relaties door middel van het leveren van kwaliteit, dienen als gesprekspartner, snelle reacties en bieden een totaalpakket aan de klant aan.

We fungeren als sparringpartner voor onze klanten en zijn er trots op dat deze langdurig hun vertrouwen in ons stellen. Van Putten Automatisering zet zich in om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de efficiëntie en effectiviteit van werkzaamheden te verhogen middels automatisering.

 

Onze geschiedenis

Erik van Putten, programmeur en specialist in pc’s en netwerken, richtte in februari 1990 Van Putten Automatisering (VPA) op. Deze beslissing werd mede ingegeven door zijn onvrede met het wijdverbreide gebrek aan kwaliteit en kennis in de automatiseringsbranche. Onze eerste doelstelling is dan ook om klanten in het midden- en kleinbedrijf een uitgebreide expertise aan te bieden in een totaal pakket, gebaseerd op de behoeften van iedere klant individueel. De kwaliteit/prijsverhouding, gebruikersvriendelijkheid, beschikbaarheid en een op de toekomst gerichte visie, wordt door onze klanten zeer gewaardeerd en op hoog niveau ingeschat.

Contact opnemen